USLUGE

POSEBNE POGODNOSTI ZA STOLARSKE RADNJE

pogodnosti za stolare

ŠTA NUDIMO?

SEČENJE PO MERI

Naš mašinski park opremljen je krojačima najnovije generacije koji su osposobljeni za rezanje sa savršenom preciznošću. Sofisticiranost mašina omogućava nam da se osim besprekorno savršenog reza kreira i idealna ugaonost i paralela u sečenju. Sečenje po meri omogućava Vam da osmislite i napravite unikatan komad nameštaja, prilagođen Vašem ukusu i potrebama. Rezanje pločastih materijala vrši se na vrhunskim horizontalnim formatizerima (Biesse, Schelling), kod kojih je preciznost dovedena do perfekcije – rezanje se vrši sa tačnošću od jednog milimetra.

Dvostruka presa, sa dvostrukom, nezavisnom strukturom, omogućava primenu doslednog, kontrolisanog pritiska na gomile panela koji će se seći, zahvaljujući neprekidnim radom hvatača, koji takođe stvara stvarnu zatvorenu komoru za trim rezova i efikasan vakuum za uklanjanje prašine što dovodi do vrhunskog kvaliteta gotovog proizvoda.

NAJVIŠI NIVO PRECIZNOSTI

KANTOVANJE

Iverica kada se iseče, ima ivice koje ne deluju privlačno. Takve ploče nemaju ujednačen izgled i neophodna je dorada koja se naziva kantovanje. Kantovanje podrazumeva lepljenje kant traka na ivice iverice, čime se dobija kompaktna celina, kao da je deo nameštaja napravljen u jednom potezu.

Dakle, da bi se isečeni delovi univera ili nekog drugog materijala završno obradili, njihovi rubovi se prekrivaju trakom za kantovanje. Ovaj posao se obavlja uz pomoć mašine za kantovanje, pa je finalni izgled proizvoda koji se na taj način dobija besprekoran.

Sa druge strane, ABS trake pored estetike, doprinose i dugovečnosti, izdržljivosti i otpornosti materijala.

Kada govorimo o bojama ABS traka, one uvek dolaze u bojama koje prate dezene univera, tako da se njihovim povezivanjem isečenom komadu nameštaja daje oblik celine. Nigde se ne primećuje gde je ABS kant traka nalepljena.

ABS KANTOVANJE

BUČENJE RUPA NA CNC MAŠINAMA

VAĐENJE OTVORA ZA ŠARKE

VELIKI ASORTIMAN MATERIJALA

Scroll to Top