Free Bets offers available across all uk gambling sites - Bookies Free Bets from www.bets.zone Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best free bets.

UNIVER PLOČE

Image
Univer je materijal koji se mora dodatno obraditi, odnosno moraju se kantovati ivice. To je mala estetska prednost ovog materijala jer možete kombinovati različite boje površine i ivica, ali ivice ili kantove ne možete profilisati. Treba reći da ovaj materijal nije otporan na vodu i vlagu. Ne smete ga potopiti u vodu ili držati nekiliko minuta ivice navlažene vodom i sl. jer će veoma brzo nabubriti. Ako se i nekantovana ivica, na kratko navlaži, odmah obrišite krpom i materijal će sačuvati svoja svojstva. To znači da nije tačno da se na površinama u kuhinji od univera ne sme ništa tečno prosuti, sme ali ga morate odmah obrisati. 

Kantovanje ivica može biti sa PVC kant trakom koja je deblijne 0,4 ili 0,5 mm ili sa ABS trakom koja može biti debljine od 0,5 do 5 mm. Kod nas se najviše koristi ABS traka od 2 ili 3 mm. ABS traka je neuporedivo boljeg kvaliteta, čvršća, trajnija i otpornija i postavlja se, uglavnom, na vratima, policama ili stranicama. ABS trake nisu štetne po zdravlje, ne sadrže teške metale, ne stvaraju solnu kiselinu pri gorenju i dr. Gde će koja traka biti, zavisi od iskuljčivo od Vas. Da li uzeti lošiju ili bolju traku? Mislimo da kada nešto kupujete jeftino, srećni ste samo u onom trenutku dok ga plaćate! 

Vršimo uslužno sečenje i kantovanje univer ploča.

Takođe imamo odgovarajuće kant trake za sve dezene univera.

KONTAKT PODACI

Kontaktirajte nas

ADRESA

Bjelopoljski put bb,
31300 Prijepolje, Srbija

RADNO VREME

Ponedeljak - Petak:
08:00h - 16:30h
Subota - Nedelja:
ZATVORENO

POZOVITE NAS

Telefon:
+381 33 743 334
Email:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

SOCIJALNE MREZE